Professionals

Wat betekent een carriere bij e-quale
Lees meer

Professionals

Carrière
Interessante projecten en uitgebreide opleidingsmogelijkheden vormen de basis voor een succesvolle carrière in de ICT. Het grote voordeel van werken bij een detacheerder is dat je veel ervaring opdoet op verschillende projecten. Je komt daardoor eerder in aanraking met uiteenlopende organisaties en technische omgevingen.

Door de combinatie van uitdagende projecten waarin je steeds meer verantwoordelijkheden krijgt en doorlopende studie bouw je verder aan je toekomst.

Betere voorwaarden
Als ervaren IT professional weet je wat je waard bent. En wij weten dat ook. Naast een goed salaris, pensioen en extra verlof regeling bieden we je de mogelijkheid van een leaseauto voor zakelijk en privégebruik.

Leuke events
Naast de serieuze kant bieden we ook mogelijkheden om op een ontspannen manier je collega’s te ontmoeten; bijvoorbeeld door kennissessies met bekende sprekers op kantoor, een etentje met je collega’s in de regio of een bezoek aan de Gamescom.

Persoonlijke begeleiding
We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en begeleiding. Wij zien iedere IT-professional als een individu met zijn of haar eigen doelen en carrièrepad. Je hebt daarom regelmatig contact met je accountmanager om te praten over de voortgang van het project en studie resultaten. En we kijken naar mogelijkheden na afloop van je project. Onze account-managers kennen de behoeften van klanten en helpen je met het uitstippelen van jouw carrière pad zodat jouw kennis en ervaring blijven aansluiten op de markt.

Snelheid en efficiency met behoud van kwaliteit zijn erg belangrijk. Onze werkwijze speelt in op deze behoefte. Hierdoor kunnen we proactief handelen en de wensen van onze professionals en opdrachtgevers goed invullen.

Wanneer e-quale?

U bent opzoek naar ontwikkelcapaciteit voor uw Python project(en) ?
Dan kunnen we gezamenlijk bepalen welke vorm van dienstverlening het beste past bij uw situatie.